A Parkról

Baktai Ipari Park

A projekt tárgyát képező terület Baktalórántháza város ipari, gazdasági övezetébe sorolt területén található. A terület a város lakónegyedétől jól elkülönül, a helyi Szabályozási Tervben meghatározott rendelkezések szerint beépíthető. A terület korábbi funkciója szerint is ipari terület volt.

A fejlesztés tárgyát képező terület, amelynek nagysága 100.600 negyzetméter, valamint a területen található irodaépület is kizárólag a Baktai Ipari Park Kft. tulajdona. Nettó bérbeadható, eladható beépítetlen terület 81.788 negyzetméter.tervrajz


A park fontosabb adatai

  • A park neve - Baktai Ipari Park

  • A park tulajdonosa - Baktai Ipari Park Kft.

  • Telephely - H-4561 4561 Baktalórántháza, Vasút út 73.

  • Székhely - H-4400 Nyíregyháza, Luther tér 11.

  • Bruttó összterület - 100.600 m2

  • Jelenleg lekötött terület - 39.698 m2

  • Kialakítható minimális teleknagyság - 2.000 m2

  • Kialakítható maximális teleknagyság - 50.000 m2

A projekt tárgya a saját tulajdonú területek infrastruktúrájának kiépítése, egy üzemcsarnok létrehozása, az irodaépület szolgáltató központtá alakítása, bővítése.

Ennek keretén belül megvalósul a közművek, közműbeállások kiépítése a bérbeadható, eladható területek határáig. A fejlesztés magában foglalja a 1450 méteres elektromos hálózat, a 660 méteres ivóvízvezeték, a 690 méteres szennyvíz vezeték és a 660 méteres földgáz vezeték (középnyomású gázvezeték) kiépítését, hiszen a meglévő hálózatok leromlott állapotúak és nem alkalmasak a jövőben betelepülő vállalkozások kiszolgálására. Sor kerül egy üzemcsarnok építésére, 4.100 negyzetméter alapterületen, valamint a hozzá kapcsolódó közműépítésre és parkosításra 16.088 negyzetméter területen. További építési jellegű beruházás a területen már meglévő épület felújítása, a kialakítandó szolgáltató központ, üzemi konyha számára, közművesítés, parkosítás, belső parkolóhelyek kialakítása.

Aktualitások

2012. január 16-án megkezdte működését a Baktai Ipari Park Kft. által kiépített ipari terület.

A projekt megvalósítása során sor került a saját tulajdonú területek infrastruktúrájának kiépítésére, egy üzemcsarnok létrehozására, az irodaépület szolgáltató központtá alakítására, bővítésére. Ennek keretén belül megvalósult a közművek, közműbeállások kiépítése. Sor került egy üzemcsarnok építésére, 4100 m2 alapterületen, valamint a hozzá kapcsolódó közműépítésre és parkosításra. További építési jellegű beruházás a területen már meglévő épület felújítása, a kialakítandó szolgáltató központ, üzemi konyha számára, közművesítés, parkosítás, belső parkolóhelyek kialakítása. A betelepülő vállalkozások számára az ipari terület üzemeltetője különböző szakmai és egyéb vállalkozásokat segítő szolgáltatásokat is biztosít, melyek hozzájárulnak az ipari terület kihasználtságának növeléséhez.


Partnereink

Euroraptor Kft.

www.euroraptor.hu

Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft.

www.femszerkezet.hu

Baktalórántháza Városa

www.baktaloranthaza.hu

Elérhetőség
an image

Baktai Ipari Park Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

H-4561 Baktalórántháza
Vasút út 73.

Telefon: +36 42 352 516
Mobil: +36 30 4892 327
Mobil: +36 30 9798 582

Email: baktaipark@gmail.com